Töltés...
/

Segítség

HOGYAN LEHET VÁSÁROLNI A WEBÁRUHÁZBAN?

Dalok kiválasztása

A web-áruházban a kivánt dal melletti kosár ikonra kell kattintani. Ha ugyanerre az ikonra mégegyszer kattint, akkor a kiválasztott dalt eltávolítja a kosárból.

Kosár tartalma

Amikor minden dal bekerült a virtuális bevásárlókosárba, a kereső alatt kattintson a “KOSÁR / VÁSÁRLÁS” gombra. Ilyenkor megnyilik egy új ablak, amelyben felsorolva látja az Ön által kiválasztott dalokat. Itt töltse ki az üres mezőket: A nevet, a fizetési módot, a számlázási címet, illetve az e-mail címét. Ha ez utóbbit tévesen adja meg, akkor nem tudja letölteni fizetés után sem a dalokat, hiszen mind a visszaigazolás, mind a letöltési engedély erre az e-mail címre fog elmenni. Ezt könnyű ellenőrizni, hiszen a megrendelése elküldésével azonnal elmegy a visszaigazolás, ha ezt nem kapja meg, akkor valószínűleg rossz e-mail címet írt be. Ha a vásárlásról nyomtatott számlát kér, jelölje be a kis jelőlő kockát. Ez +450 Forint postaköltséget jelent.

GYAKORI KÉRDÉSEK

MILYEN FORMÁTUMBAN VANNAK A MIDI FÁJLOK?

Mostanság olyan midifile-okat készítünk, ami általánosan kompatibilis az összes hangszerrel. Korábban több formátumban készültek a dalok, ezért ha olyan dalt rendel meg, amiben több változat van, ahhoz alább itt a kompatibilitási lista:

GM- Standard minden hangszerre
GS- Elsősorban Roland hangszerekre, de az Ketron hangszerek is jó
G8- Roland G800 sorozatra
G1- Roland G1000 sorozatra
V7- Roland VA7-es hangszerekre
GM2- General Midi Level 2 hangszerekre
XG- Yamaha hangszerekre

VAN LEHETŐSÉG DAL MEGRENDELÉSÉRE?

Ha nincs az a dal a listán amit keres, akkor írjon egy e-mailt, vagy hívjon fel minket, és árajánlatot teszünk annak elkészítésére mdifájl, mp3 vagy wav formátumban.

KINEK ÉRI MEG ÜGYFÉLEGYENLEGET LÉTREHOZNI?

1. Ha 10.000Ft felett vásárol, akkor kedvezményt kap. A kedvezmény mértéke az ügyfélegyenleg feltöltésekor ki van írva.

2. Ha gyakran vásárol, és postai csekkel szoktott fizetni, akkor érdemes, mert egyszerübb befizetni 1x mondjuk 10.000Ft-ot, mint hetente kisebb összeget befizetni, mert így egyrészt kedvezményt is kap, illetve a postai csekk feladási költsége is kisebb. Továbbá az se mellékes, hogy szombat délután jut eszébe, hogy sürgősen kell egy dal, a postát már nem tudja elintézni, de ha egyenlege van, akkor az egyenlegből azonnal le tudja tölteni a kívánt dalt.

EZEK KARAOKE MIDIFÁJLOK?

A dalok 95%-a karaoke midifájl, hogy melyik nem karaokés, az megtudható a dal melletti árból, ha az 800Ft-ba kerül, akkor nem karaokés.

ELADHATOM MÁSNAK AZ ÁLTALAM MEGVÁSÁROLT ZENÉT?

A dalok tovább nem forgalmazhatóak, nem elajándékozhatóak és az interneten nem megoszthatóak, mert az törvénybe ütközik, és ezek be nem tartása büntetőpert és súlyos kártérítési pert von maga után!

MAGAM SZÁMÁRA KÉSZÍTHETEK MÁSOLATOT?

Igen.

PROBLÉMA MEGOLDÁSOK

Ha a kosár üres marad

Rosszul van beállítva a böngésző programja. Internet Explorerben az "Eszközök" menübol válassza ki az "Internet beállítások" almenüt. Itt kattintson a "Speciális" fülre. A "Biztonság" címszó alatt találja a "Profil kezelő engedélyezését". Mellette a kis kocka legyen kipipáva.

Nem érkezett e-mail a vásárlásról

Egyes e-mail fiókoknál (freemail, citromail) előfordulhat, hogy nem érkezik meg a levél. Az is előfordulhat, hogy levelünket a spam-ek, azaz "kéretlen levelek" közé sorolja a levelező kiszolgálója. Hogy a legtöbb problémát elkerűlhesse mi azt javasoljuk, hogy használjon gmail-es fiókot.