Töltés...
/

ÁSZF

Általános szerződési feltételek

A jelen ÁSZF tartalmazza a Greg Midi (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

A Webáruház címe:

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:

Cégnév: Greg Midi Bt.
Székhely címe: 1172 Budapest, Tarcsai út 7/b.
Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-738410
Adószám: 20918253-1-42
Bankszámlaszám : 11717009-20168128
Telefon: +36 30 332-6108
Fax : +36 1 253-0326
E-mail: greg@gregmidi.hu

Az általános szerződési feltételek elfogadása

1. A regisztráció, illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.

2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.

A megrendelés lépései:

1. A regisztráció:
A regisztráció nem kötelező a vásárláshoz, akkor szükséges, ha ügyfélegyenleget kíván létrehozni, ami egy előre befizetett keretet jelent, ami levásárolható. Nagyobb befizetés esetén kedvezményes vásárlást tesz lehetővé. A regisztrációval kényelmesebbé teheti a vásárlásait (automatikusan kitölti a szükséges mezőket: név, e-mail cím, számlázási cím) A regisztráció során megadott adatok az e-mail kivételével módosíthatóak. E-mail cím változás esetén kérjük azt levélben vagy telefonon felénk jelezni.

2. Bejelentkezés:
Amennyiben regisztrált vásárlónk, a bejelentkezéssel fér hozzá az ügyfélegyenleges vásárláshoz, illetve egyenlegét itt töltheti fel.

3. A kosár használata:
A web-áruházban a kívánt dal melletti kosár ikonra kell kattintani. Ha ugyanerre az ikonra mégegyszer kattint, akkor a kiválasztott dalt eltávolítja a kosárból.

4. Megrendelés:
Amikor minden dal bekerült a virtuális bevásárlókosárba, a kereső alatt kattintson a „KOSÁR / VÁSÁRLÁS” gombra. Ilyenkor megnyílik egy új ablak, amelyben felsorolva látja az Ön által kiválasztott dalokat. Itt töltse ki az üres mezőket: A nevet, a fizetési módot, a számlázási címet, illetve az e-mail címét. Ha ez utóbbit tévesen adja meg, akkor nem tudja letölteni fizetés után sem a dalokat, hiszen mind a visszaigazolás, mind a letöltési engedély erre az e-mail címre fog elmenni. Ezt könnyű ellenőrizni, hiszen a megrendelése elküldésével azonnal elmegy a visszaigazolás, ha ezt nem kapja meg, akkor valószínűleg rossz e-mail címet írt be. Ha a vásárlásról nyomtatott számlát kér, jelölje be a kis jelőlő kockát. Ez +450 Forint postaköltséget jelent.

5. A megrendelés visszaigazolása:
A megrendelést követően automatikusan küldünk az Ön által megadott e-mail címre visszaigazolást.

Az adásvételi szerződés létrejötte:
Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)

A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.

A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

A dalok lényeges tulajdonságai

A midifájlok és az mp3 fájlok demóit a felhasználók meghallgathatják a dalok bemutató oldalain.

A letöltött dalok jogi szabályozása

A letöltött dalok másokkal való megosztása, azok továbbforgalmazása, interneten való közzététele, cserélése szigorúan tilos és bűncselekménynek számít. Ez igaz abban az esetben is, ha bármilyen átalakítás során más formátumba került (pl. midifájl mp3-á alakítása, vagy mp3 videóra alakítása) Minden ilyen eset súlyos jogi következményeket von maga után.

Árak

A Webáruházban közzétett árak bruttó árak, amelyek tartalmazzák a termékek árát és az utánuk befizetett jogdíjat.

Lehetséges fizetési módok

1. Bankkártyás fizetés

2. Banki átutalás

3. Ügyfélegyenleg (a vásárló által meghatározott összeg előre befizetése bankkártyával, átutalással, vagy postai csekken)

4. Postai csekk

A dalok letöltése:

1. Bankkártyás fizetés esetén azonnal a fizetés után

2. Banki átutalással a megérkezését követő 24 órán belül, de rendszerint néhány órán belül

3. Postai csekkes fizetésnél a megérkezését követően azonnal (gyorsabb, ha elküldi e-mailben a befizetett csekk szkennelt vagy pl. mobillal lefotózott képét)

4. Ügyfélegyenleges fizetésnél azonnal

Adatvédelmi tájékoztató

A Greg Midi Bt. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

Az adatkezelés jogalapja:
2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez:
A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

A kezelt adatok köre:
a vásárlók, illetve a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: név, email cím, számlázási cím

Az adatgyűjtés célja:
a megrendelések teljesítése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- Az adatkezelő munkatársai.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél:
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) fordulhat.